Ja, zeg het maar......

Welkom op de website van plein Wildenborch


fred:
23 Nov 2019 11:04:04
Hi Gerard, Dank voor de terugkoppeling. Wildenborch.com doet het nu ook weer... en komt uiteindelijk op dezelfde site uit... plein-wildenborch.nl
gerardvanderlaan:
23 Nov 2019 10:37:23
Hallo Fred,  www.plein-wildenborch.nl doet het wel.Grt. Gerard[[/s]
gerardvanderlaan:
30 Oct 2019 23:15:47
Hallo Allemaal, Wij, Sonja en Gerard, zijn er zaterdag helaas niet bij. Andere prioriteiten. Groetjes en heel veel griezelplezier.
fred:
17 Sep 2019 19:38:54
Ik nodig alle buren uit om zich aan te melden op deze site

Recente berichten

Pagina's: [1]
1
Ter informatie / Belangrijke informatie
« Laatste bericht by fred Gepost op september 16, 2019, 08:44:41 pm »
Dit forum is bedoeld voor de bewonders van de Wildenborch Leidschendam.

Uitsluitend geregistreerde leden hebben toegang tot het forum en kunnen de berichten lezen.

Wij gaan ervan uit dat u zich als bezoeker bewust bent van de waarde van dit forum voor uzelf en voor anderen!
U mag vrijuit uw mening schrijven, maar u moet anderen wel altijd in hun waarde laten. We gaan ervan uit dat u hier respectvol met elkaar omgaat.

Wees voorzichtig met het verstrekken van persoonlijke gegevens. Iedereen (die geregistreerd is op deze site) kan deze gegevens lezen en wellicht ook misbruiken.

De eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor uitspraken die op dit forum worden gedaan.


Wat regels waaraan u zich in ieder geval dient te houden.

•   Het is niet de bedoeling dat er op dit forum reclame gemaakt wordt. U mag geen goederen of diensten te koop aanbieden. Indien u toch meent iemand op de hoogte te moeten stellen van bepaalde producten enz., doe dit dan in een persoonlijk bericht, dit forum biedt die mogelijkheid namelijk ook.
•   Zorg ervoor dat een reactie binnen een discussie zich beperkt tot het onderwerp. Reacties die niets met het eigenlijke onderwerp te maken hebben kunnen worden aangepast dan wel verwijderd.
•   Het gebruik van een bijnaam/gebruikersnaam/schuilnaam is toegestaan, tenzij er een andere identiteit wordt aangenomen om anderen te misleiden. Het herhaaldelijk wisselen van naam kan door de webmaster worden geïnterpreteerd als een poging tot misleiding.
•   Bezoekers die zich ernstig misdragen, geen respect tonen voor andere bezoekers, kan de toegang tot de website worden ontzegd. Daarom worden alle IP-adressen geregistreerd.
Pagina's: [1]

SMF spam blocked by CleanTalk