Login  |  Register

Laatste Reacties

Pages: [1]

Beste Buren,

Kerst 2021 is alweer ruim een maand voorbij en dus is het de hoogste tijd om over kerst 2022 na te denken. En dat hebben wij inmiddels gedaan. En hoe leuk zou het zijn om kerst 2022 op en rond het plein in een zgn. Dickens Sfeer te houden. Een ouderwets gezellig pleintje met kerstmuziek, kestbomen, kerstverlichting zingende kinderen (en ouderen) hopelijk wat sneeuw, maar ook vuurkorven, Gluhwein en lekker eten. Vooral lekker eten!
En hopelijk ook een aantal mensen in Dickens klederdracht…..
Maar bovenal heel veel gezellige buren die er samen iets van willen maken. Maar zelfs de mopperende kniezende en gierige Scrooge’s onder ons zijn van harte welkom. 

Maar waarom hier nu al zo vroeg aandacht voor vragen? Omdat wij denken dat jullie voor kerst 2022 nog geen andere afspraken hebben staan. Dat wij jullie nu al enthousiast maken waardoor kerst 2022 in jullie agenda komt te staan en er dus geen andere afspraken gemaakt kunnen worden.
Maar wij hebben ook wel tijd nodig om het nodige te organiseren en een potje op te bouwen om dit te bekostigen. Dus als wij nu al weten dat er te weinig enthousiaste reacties en/of  toezeggingen zijn dan hoeven wij geen tijd en energie hieraan te besteden. En dat zouden wij heel jammer vinden.

Wij denken dat zaterdag 24 december (vanaf 15.00 tot 21.00) de ideale dag is om dit festijn te houden. Zodat iedereen op 1e en 2e kerstdag op zijn eigen manier de kerstdagen kan doorbrengen. En krijgt u 24 december visite, neem ze dan gewoon mee naar onze kerstviering. Het bespaart u de nodige rommel en afwas!

Wij verzoeken u daarom ons tijdig (liefst deze maand nog) te laten weten of u het leuk vind om mee te doen aan ons eigen Wildenborch Dickens Christmas Carol. Dit kunt u doen door onderstaande strook af te knippen en bij Wildenborch 107 in de bus te werpen.

Wij zorgen dan voor de organisatie maar u maakt dan samen met ons de sfeer? 
Suggesties om deze dag op te leuken zijn uiteraard van harte welkom.

De organisatie: Sander, Fred, Niels


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - -


Ja, wij vinden het leuk om deel te nemen aan de Wildenborch Dickens Cristmas Carol en wij zullen er ook zeker bij zijn.


Naam / Namen:  __________________________________________
Wildenborch nr.  ________________


o Ja, wij zijn bereid een (kleine) bijdrage te geven voor het eten / drankjes  tot max € …………..  pp
o Nee, wij zijn Scrooge…… !!!!

Wil je reageren? Klik dan hieronder op Geef je reactie ! Gewoon doen want dat vinden we leuk!

Share on Facebook!
1397 Reacties | Geef je reactie !
Pages: [1]

logo-home

Spam filter in the cloud